Posted on

Hvad skal du vælge af polterabend

en stor polterabend

Sharing is caring!

Derfor er polterabend er som en vigtig passage for passage en vigtig milepæl i mænds liv, og de bedste mænd skal gøre alt for at sikre, at arrangementet er mindeværdigt og velorganiseret. Måske er den bedste måde at afgøre, hvilke bachelorparty ideer deltagerne foretrækker ville være at spørge dem. Dette kan gøres uformelt ansigt til ansigt eller via e-mails og telefonopkald, men de bedste mænd skal give deltagerne en solid liste over levedygtige valg snarere end blot at anmode om deres tilbagemelding om, hvad de nyder. Til dette formål gives en potentiel liste over polterabend alternativer fra mindst til dyreste nedenfor.

Mindst dyre ideer

Desværre har der været en tendens til stadig dyrere bachelor partier, der afspejler den samme tendens i bryllupper, men en stor polterabend behøver ikke at bryde banken. Ved at give spørgsmålet nogle selv, kan selv budgetbevidste bedste mænd kaste en stor bachelorfest. Hvis et sted er et problem, kan den bedste mands kælder eller en lokal hotelsuite gøre et godt sted for en polterabend. På samme måde behøver bachelorpartys aktiviteter ikke at være dyre at være sjove og spændende, og nogle potentielle valg omfatter følgende:

Polterabend kan man vælge flere ting

Har et baseballspil

Hvis du har nok groomsmen (eller selvom du ikke gør det), køb et keg øl, noget picnic stil grub og find en lokal park med en baseball diamant hvor du og dine venner kan genopleve dine små ligadage og have det sjovt i solen. Køb alle en brugerdefineret kuglehætte. Gør dine egne regler op, hvis du vil holde disse interessante (fx hvis en spiller taber bolden, skal han chug en øl eller den første spiller til at slå et homerun skal betale for keg øl, men han bliver først at kysse bruden). Denne aktivitet har den ekstra fordel, at alle allerede kender alle reglerne, og den overvældende tr

ang til at vise sig, vil uundgåeligt resultere i nogle tegneserieforstyrrelser, der vil opleve dine billeder.

Bowling med dine venner kan være en af ​​de mest underholdende aktiviteter rundt, men mange mennesker har glemt, hvor meget sjov det kan være, og det koster ikke meget. Reserve to eller tre baner, afhængigt af hvor mange mennesker der vil være til stede, et par dage i forvejen på en lokal bowlingbane i løbet af en tid, hvor der ikke er ligaer bowling. T

Konkurrence er altid fedt til polterabend

idel præmier for de højeste og laveste score og prøv at psyke brudgommen ud, når han bowler. Hold score, men lad brudgommen snyde. Køb flere runder øl og nachos, men lad plads til en taco fiesta efter spillet. Hvis han allerede er en bowler, giv brudgommen en personlig bowlingkugle og taske som et memento og et mærke af din egen agtelse. Hvis han ikke er det, giv ham et bowling trophy indskrevet, “Winner of the First Annual International Bachelor Party Bowling Tournament [date].”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *