Posted on

Hvilken massagebriks skal jeg vælge? Og hvorfor?

Massagebriks

Sharing is caring!

Bærbare massagebrikse Vs. Stationære massagebrikse: Hvilken er bedst for dig?

Message terapeut. Er du som en helt ny professionel massage terapeut klar til at begynde at udøve dine færdigheder og opbygge en kundekreds. Den mest afgørende beslutning, du vil træffe, når du går i gang med din karriere, er, hvilken slags Massagebriks du vil investere i. Betydningen af ​​massagebrikse kan ikke overvurderes: En briks er trods alt din indkomst; og kunderne vender ikke tilbage, hvis de ikke er behagelige og helt tilpas, når de ligger på din briks. Spørgsmålet er da, hvilken type briks vil være bedst for dig? Her er et kort kig på både bærbare og stationære modeller for at hjælpe dig med at bestemme.

Der er to grundlæggende typer: bærbare massagebrikse og stationære massagebrikse. Hver har forskellige fordele og ulemper, og den, du vælger at købe, afhænger meget af, hvilken type forretning du planlægger at oprette.

Bærbare massagebrikse hvad kan de?

I stedet for at oprette en permanent butik i en salon, foretrækker mange terapeuter at rejse til og fra kundernes hjem, hvilket gør det nemt at komme hjem og give personlig service i privatlivets fred og komfort. Til markedsføringsformål og for at få deres navne kendt i deres lokalsamfund vil mange nye terapeuter også oprette en briks på lokale messer, festivaler mv. Og tilbyde gratis eller nedsat gebyrmassage. Men andre kan arbejde flere dage om ugen på en salon og derefter arbejde flere på andre som et kiropraktorkontor. I alle disse tilfælde er bærbare massagebrikse det valgfrie værktøj, fordi de kan tages med næsten hvor som helst. En god bærbar model vil veje mindre end 30 kg, og rammen kan enten være lavet af hårdttræ eller metal. Briksen skal give nemhed og bekvemmelighed i opsætning og sammenpakning, og den skal konstrueres for styrke og særlig stabilitet i alle situationer.

Bærbarhed bør aldrig betyde kompromitterende komfort. Kig efter højkvalitetsmodeller, der tilbyder blød polyurethanvinyl med mindst 2 1/2 tommer polstring for at hjælpe dine kunder med at slappe af lykkeligt, mens de er under hånden. Bærbare brikse er overkommelige, da de fleste er prissat mellem $ 200 og $ 300.

Stationære massagebrikse kan være dem du skal vælge

Stationære versioner er ideelle, hvis du planlægger at oprette forretning på ét sted og ikke planlægger at besøge kunder i deres hjem eller arbejde andetsteds i byen. Stationære brikse har den fordel at have selvstændige opbevaringsskabe, og terapeuten kan også bruge en tykkere pude. Det er alsidigt, fordi det kan komme med en tilt-top, hvis det ønskes, og kan have en mere deluxe ansigt vugge, da designet ikke behøver at rumme transportable. På grund af alle de ekstra funktioner er prisen på et stationært massagebriks betydeligt højere end en bærbar. Modeller kan løbe fra kr 500 til det mest grundlæggende design til kr 2000 for et med elektriske elevatorer.

Medmindre de har deres egne saloner, vil de fleste massage terapeuter vælge at købe bærbare massagebrikse, da disse modeller er stabile og holdbare og meget mere alsidige end deres stationære modparter. At købe en briks er en vigtig investering; Det er klogt at tage sig tid til at undersøge, vurdere dine kundekreds behov og derefter træffe en velinformeret beslutning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *