Posted on

Julemandskostumer er festligt

julemandskostume til børn

Sharing is caring!

halloween er ikke den eneste ferie, der kræver et kostume. Med julebare i tonsvis af byer, feriefester i vid udstrækning, og for at bringe julemandskostume til liv, er julekostumer et must for ferien. Nødvendigheden er ret standard over hele linjen – en overdådig rød jakke og koordinerende bukser, en mave, der hopper, et langt hvidt skæg, lange sorte støvler og selvfølgelig en julemandshue for at fyldestgøre udseendet.

Mens mange af kostumerne nedenfor er ens, opdager du en prisforskel, der stammer fra stoffets kvalitet og de tilbehør, der er inkluderet i hvert kostume-sæt. De billigere kostumer tendens til at være lavet med tyndere stoffer og kan ikke omfatte alle kostume komponenter, mens de dyrere kostumer ofte er lavet af tykkere og mere høj kvalitet stof og omfatter alt tilbehør inden for et køb.

Vi har afrundet de 10 bedste julemandskostume til børn, også et par ting til kvinderne. Køb dem alle nedenfor.

Rubies er en af de førende kostumer designere, så det er ikke overraskende, at de har et væld af julemandskostume at vælge imellem. Denne er sandsynligvis den mest traditionelle og har en satinforet jakke med en skjult for lynlås, elastiske talje bukser med lommer og en matchende hat. Det kommer også med hvide handsker, et sort vinylbælte og vinyl boot-tops, designet til at blive båret over dine egne sorte sko. Det eneste der mangler fra dette kostume, er nogle julemandbriller og en julemand taske.

Find din indre julemand frem, med et julemandskostume

Du vil se hellig og glædeligt med dette autentiske og overkommelige julemandskostume. Kostet omfatter den røde pullover frakke og koordinerende bukser. Det kommer også med julemandskostume hat med en vedhæftet paryk, et hvidt lang skæg, boot covers, et bælte og handsker. Hvis du vil tage dit kostume til det næste niveau, skal du springe over dækslet og købe disse fantastiske julemandsstøvler i stedet.

Mens mere traditionelle julemandskostume er sandsynligvis bedst, hvis du skal uddele gaver, hvis du vil have en god latter på Julemand Con eller en feriefest, kan denne oppustelige julemand sikkert tjene nogle få grin. tøjet er ret overkommeligt og blæser inden for 60 sekunder med den medfølgende luftpumpe. Glem ikke at gribe en julehue og skæg for at fuldføre udseendet. Denne koster under 50kr.

Julemand er intet uden hans rensdyr, hvorfor vi elsker dette fantastiske kostume til fuld effekt. Kostetøjet er designet med en julejakke, som lukker med velcro-faner placeret på bagsiden af nakken. Renseproppen har elastiske “suspender” stropper, der passer over dine skuldre for en behagelig pasform. Kostumet er en størrelse, der passer de fleste, så du behøver ikke bekymre dig om specifik størrelse. Leder du efter alternative, sjove inspirerede kostumer? Tjek dette juletræ kostume, dette elf kostume, eller denne fantastisk slik sukkerrør kostume.

Julemandskostumer er noget vi alle kender

Dette Julemand kostume er super plys, og selvom det er lidt dyrere end nogle af de alternative traditionelle julemandskostumer på markedet, tilbyder det et kostume designet med tykkere og mere luksuriøst stof, hvilket øger prisen. Kostumet har en smuk, høj kvalitet fløjls julekjole jakkesæt med fodbeklædning i pelsskind, lined bukser med lommer og en matchende hat, alt i rige røde røde. Den sorte vinyl bælte, boot-tops og handsker er også inkluderet. Hvis du er en mager fyr, vil du gerne hente denne autentiske julemandskostume under dit kostume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *