Posted on

Vi har mange forskellige køkkenlåger

Malede køkkenlåger

Sharing is caring!

Malede køkkenlåger kan se superenkle ud på Pinterest – forestil dig, bare et par frakker af en ny farve, og dit køkken bliver granat op på ingen tid! I virkeligheden er maling af køkkenlåger et projekt, der bestemt har mange potentielle faldgruber.

For at gøre dig klar til succes har vi skitseret nogle af de største tabber og beskrevet, hvordan man let kan undgås. På den måde kan du tackle dette store job med selvtillid. Med vores råd om, hvordan man maler køkkenlåger, ender du med et opdateret køkken, som du ikke kan vente med at vise! Og stol på os, det er umagen værd – maling af køkkenlåger vil absolut transformere dit værelse.

1. Du har urealistiske forventninger.

Malede køkkenlåger ser dejlige ud, men de ser ikke helt glatte ud. “Hvis køkkenlågerne har et synligt åbent korn, viser rillerne sig gennem malingen,” advarer Don Fahrbach, præsident for det professionelle malerfirma PNP Craftsmen i New York City.

Se de bedste køkkenlåger

“Selvom det ikke var superindlysende, når træet bare blev plettet, vil det være mere tydeligt, når malingen tørrer.” Du kan fylde kornet med kitt, men det kan være tidskrævende og udfordrende at komme helt i orden.

Selv hvis dine køkkenlåger er i næsten perfekt stand, er du stadig nødt til at slibe dem, så malingen klæber. Brug sandpapir midt i spektret (150 eller 200 korn er godt) og give bare alle overflader en hurtig buffing. “Du prøver ikke at komme ned på det blotte træ,” siger Petersik. “Du vil bare tage overfladen fra blank til mat.”

7. Dine køkkenlåger er ikke støvfrie, før du maler.

Støvsug eventuelt snavs, før du overhovedet tænker på at dyppe denne pensel i maling. Bare et par støvstykker kan ødelægge udseendet: “Du får en grim finish, og det ser ud som om du har malet over sand,” siger Fahrbach. “For at ordne det, skal du slibe det og male det igen.”

Valg af låger skal være let

8. Du løfter ikke køkkenlåger, før du maler.

Hvis du ikke stikker dine køkkenlåger op inden maling, risikerer du mangler kanter og hjørner. Læg døre på malerpyramider, så du lettere kan manøvrere en pensel omkring de nederste kanter.

Der er selvfølgelig ingen rigtig eller forkert farve til dit eget køkken. Men for køkkenlåger er det vigtigt, at du får det rigtigt første gang. “Dette projekt er let, men det er ikke den type opgave, du vil ønske at gøre igen snart, hvis du ikke kan lide farven,” siger Petersik.

Hun foreslår at male et stort plakattavle med en testkande i den farve, du overvejer (du kan normalt få en lille til kun $ 5). “Hæng den op ved siden af din bagside og dine apparater, og sørg for, at det virkelig er den farve, du ønsker.” Hvis du sidder fast på, hvor du skal begynde, så tjek farve malingstendenser for inspiration!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *